De cuidador a cuidador

Aquesta secció està disponible pels alumnes dels cursos e-learning del "Programa persones cuidadores" organitzats pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en conveni amb la Fundació Pere Tarrés.

Es tracta d'un espai on trobaràs un fòrum on es poden obrir temes lliurament i així podràs posar-te en contacte amb altres persones cuidadores i compartir neguits i vivències, fer suggeriments, plantejar consultes i aprendre d'altres experiències.

Com accedir als fòrums i participar-hi

Per accedir cal fer click a sobre de De cuidador a cuidador.

Introdueix el nom d'usuari i la contrasenya que utilitzaves per accedir al curs e-learning. Si has oblidat les teves claus d'accés, envia un correu electrònic a personescuidadores@peretarres.org.

Un cop introduïdes les claus d'accés, fes click a "De cuidador a cuidador" i ja pots començar a participar de dues formes:

- Per participar en un tema ja obert, cal fer click en l'opció "Debateu aquest tema" i escriure les aportacions en la casella que s'obre.

- Per crear un tema nou, cal fer cllick en l'opció "Afegeix un nou tema de debat" i escriure, en la casella que s'obre, el títol del tema i els comentaris, reflexions, etc.

Si no estàs donat/da d'alta com a usuari/a del fòrum, pots enviar un correu electrònic amb la teva sol·licitud a personescuidadores@peretarres.org.Normativa

- Qualsevol persona pot obrir un tema nou sempre que aquest estigui relacionat amb la temàtica del fòrum.

- Abans d’obrir un tema nou, convé assegurar-se que no hi hagi un altre similar obert.

- Cal respectar la resta de participants i, per tant, en les intervencions cal evitar el llenguatge agressiu, sarcàstic o ofensiu.

- Les intervencions es poden fer tant en català com en castellà.

- L’administrador del fòrum es reserva el dret a eliminar qualsevol intervenció que consideri que no compleixi aquesta normativa.


Endavant amb la teva participació!Aquest projecte s’emmarca en un conveni de col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per fomentar la capacitació de les persones cuidadores no professionals de les persones en situació de dependència menors de 65 anys, amb dependència per discapacitat i/o dependents menors d’edat per tal d’afavorir la millora de la seva qualitat de vida i dels que en tenen cura.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada