Com participar

Aquest espai a més de servir per informar, formar i facilitar-te eines i recursos per cuidar i cuidar-te pretén ser un espai comunitari de trobada intercanvi d'experiències i reflexió entre totes les persones cuidadores que diàriament i des de l'anonimat realitzen la imprescindible tasca d'atendre a persones en situació de dependència.

Per tal que això sigui possible la teva participació és clau i pots fer-ho de diverses maneres:
  Pregunta i aporta allò que consideris necessari publicant un comentari a les entrades que vagin apareixent. A sota de cada entrada veuràs que pots fer-ho a l'apartat Publica un comentari a l'entrada.
  Participa en els fòrums oberts a l'apartat De cuidador a cuidador o obre`l tu mateix/a.
  Mira en directe les xerrades virtuals programades a l'apartat El cafè dels dijous i fes les teves consultes o aportacions a la/es persona/es que hi participen.
  Accedeixis cada dia a l'espai per veure les novetats.
  I si desitges contactar amb nosaltres pots enviar un correu electrònic a:
  personescuidadores@peretarres.org
 El cafè dels dijous [en directe] : Com participar.

Per tal de poder portar-te a casa en directe les xerrades i opinions dels professionals del sector posem en marxa aquesta iniciativa utilitzant Google+ [Més informació].

Aquesta eina ens permet difondre les opinions dels nostres professionals en línia però també que hi interactuïs escrivint els teus comentaris i preguntes. Si vols participar cal que disposis d’un compte a Google (gmail.com, Google+, Blogger, YouTube, ...) o en creïs un per començar a dir la teva en aquesta secció.

Si ja disposes del teu nom d’usuari i contrasenya a Google+, segueix els següents passos:

  1.- Accedeix a la finestra “El cafè dels dijous” que trobaràs en una de les pestanyes superiors de la plana web.
  2.- Fes un click al botó “play” [fes click] que hi ha a la imatge dels cercles taronja. Et recomanem que entris a l’esdeveniment uns minuts abans de l’hora d'inici.
  3.- Tot seguit fes un click al botó de “play” que apareix al centre de la pantalla amb els colors d'aquest espai virtual. Accediràs a una pantalla completa on podràs veure la xerrada en directe.
  4.- Si vols intervenir, pots fer-ho escrivint el teu comentari, pregunta, opinió, etc. a la casella que trobaràs just al costat dret de la pantalla on estaràs veient la xerrada en directe.

El cafè del dijous [en diferit] : Com participar.

Si no vas poder veure en directe la xerrada o vols recuperar-ne alguna de les ja realitzades, accedeix al canal YouTube de PersonesCuidadores i, d’aquesta manera, ho podràs veure sempre que vulguis.

  1.- Accedeix a la finestra “El cafè dels dijous” que trobaràs en una de les pestanyes superiors de la plana web.
  2.- Fes un click al botó “YouTube” que hi ha juntament amb la imatge dels cercles morats.
  3.- Fes un click al botó de "play" del vídeo que desitgis veure.Aquest projecte s’emmarca en un conveni de col·laboració amb el Departament de Benestar Social i Família per fomentar la capacitació de les persones cuidadores no professionals de les persones en situació de dependència menors de 65 anys, amb dependència per discapacitat i/o dependents menors d’edat per tal d’afavorir la millora de la seva qualitat de vida i dels que en tenen cura.

Cap comentari :

Publica un comentari