Persones cuidadores

Què és Persones cuidadores?

Persones cuidadores és un espai de trobada virtual que, reconeixent el bon fer de la tasca quotidiana dels cuidadors i cuidadores de familiars en situació de dependència, pugui ajudar-los en el tenir cura oferint informació actualitzada, intercanvi d’experiències i suport emocional a més d'orientacions per no oblidar que qui cuida també s'ha de cuidar.

Què pots trobar en aquest espai?


Participa i comparteix la teva experiència.

Pots participar i compartir la teva experiència a les seccions:

De cuidador a cuidador: on pots fer consultes, aportacions, intercanviar experiències amb altres cuidadors i cuidadores, etc.

El cafè dels dijous: on hi ha programades xerrades virtuals en directe amb professionals del sector on podràs participar en temps real o veure les xerrades en diferit.
Accedint a la secció, pots consultar la programació i veure com participar-hi.

GAM virtual: on tens accés a participar en grups virtuals de suport formats per cuidadors i cuidadores que fan trobades virtuals periòdiques d'una durada limitada i on comparteixen vivències, preocupacions, inquietuds, malestars, experiències,... acompanyats per un psicòleg.

Posa't al dia i cuida't amb tot el suport i informació que t'oferim.
Pots posar-te al dia i aprendre a cuidar-te accedint a les seccions:

Actualitat: on es publica informació d'actualitat i les notícies més novedoses sobre la dependència i el tenir cura d'una persona en situació de dependencia.

Cuidem-nos: on pots trobar recomanacions i suggerències per tenir cura de tu mateix.

L'experiència de cuidar: on es publiquen entrevistes amb testimonis reals de cuidadors i cuidadores, persones dependents i professionals vinculats al sector de la dependència que ens expliquen les seves vivències i comparteixen els seus coneixements.I a més ...
I a més ...


A més si desitges gaudir donar bona lectura sobre la tasca del cuidador o cuidadora, pots fer-ho amb alguns dels llibres que et recomanem a la secció Publicacions.

També et suggerim que naveguis per altres webs i blogs relacionats amb la dependència que trobaràs a les seccions Espais d'interès i Blog's relacionats.


Aquest projecte s’emmarca en un conveni de col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per fomentar la capacitació de les persones cuidadores no professionals de les persones en situació de dependència menors de 65 anys, amb dependència per discapacitat i/o dependents menors d’edat per tal d’afavorir la millora de la seva qualitat de vida i dels que en tenen cura.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada