dimecres, 1 d’agost de 2018

Com puc millorar la meva comunicació amb el meu familiar?


Estàs cuidant a un familiar? Estàs buscant formació perquè et pugui ajudar?
Fundació Pere Tarrés amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb càrrec a l'assignació del 0,7% de l'IRPF, oferim cursos totalment subvencionats per a persones cuidadores no professionals.
.


Aquest monogràfic de 20 hores de durada està adreçat a persones que han realitzat el curs bàsic i desitgen continuar el seu procés formatiu. I que tenen cura d’una persona amb un procés neurodegeneratiu. S’ofereixen pautes per a millorar la comunicació entre la persona cuidadora i cuidada.
Hem dissenyat una formació en modalitat on-line, per mitjà d’una Aula Virtual, on pots accedir en l’horari que desitgis. En tot aquest procés, estaràs acompanyat per professionals que t’ajudaran en aquesta manera d’ aprendre.


Què t’emportaràs?

  • Reflexionaràs sobre les dificultats comunicatives i les necessitats específiques de la persona afectada per una demència.
  • Analitzaràs algunes estratègies i recursos existents.

Què aprendràs?

  • Les dificultats comunicatives amb les persones dependents.
  • Les necessitats especifiques de comunicació.
  • Les estratègies i recursos.

Com aprendràs?

Els continguts es desenvoluparan basant-se en l’experiència i la reflexió, així com amb dinàmiques i activitats molt properes a la seva realitat

Si n’estàs interessat o bé vols més informació no dubtis en enviar-nos un correu personescuidadores@peretarres.org o a trucar-nos al 93 366 85 10.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada