dijous, 2 d’agost de 2018

Com estimular la memòria a casa


Estàs cuidant a un familiar? Estàs buscant formació perquè et pugui ajudar? El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en conveni amb Fundació Pere Tarrés t’ofereix formació subvencionada


Fundació Pere Tarrés amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb càrrec a l'assignació del 0,7% de l'IRPF, oferim cursos totalment subvencionats per a persones cuidadores no professionals.Aquest monogràfic de 20 hores de durada està adreçat a persones que han realitzat el curs bàsic, que tenen cura d’una persona amb un procés neurodegeneratiu i desitgen continuar el seu procés formatiu. 

S’adreça a persones que desitgen aprofundir en l’estimulació de la memòria en l’entorn domiciliari i s’ensenyarà als familiars a utilitzar el domicili i les activitats a casa per a promoure l’estimulació de la memòria. 

Què t’emportaràs?

·         Reflexionaràs, analitzaràs i compartiràs les possibilitats que té el domicili per a estimular la memòria del teu familiar.
·         Analitzaràs les oportunitats que ofereix el domicili per a realitzar activitats amb família que faciliten l’estimulació de la memòria.

Què aprendràs?

·         La definició de conceptes claus
·         Una proposta i estratègies per estimular la memòria a domicili

Com aprendràs?

Els continguts es desenvoluparan basant-se en l’experiència i la reflexió, així com amb dinàmiques i activitats molt properes a la seva realitat

Si n’estàs interessat o bé vols més informació no dubtis en enviar-nos un correu personescuidadores@peretarres.org o a trucar-nos al 93 366 85 10.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada