dijous, 9 de novembre de 2017

Pla Integral 2017-2019

El Govern potencia l’atenció integral a les necessitats educatives especials.


El Govern presenta el Pla Integral d’atenció a les persones amb trastorns mentals i addiccions, on potencia l’atenció integral a les necessitats educatives especials derivades del trastorn mental.
Les actuacions en aquest àmbit s’han reforçat en els darrers cursos i seguiran fent-ho en tres aspectes molt importants: 


-         -  La creació del Centre de Recursos per atendre als alumnes amb dificultats CRETDIC el 2016.

-         - Posada en marxa de les Aules Integrals de Suport (AIS) als centres educatius durant el curs 2016-17.

-      -  Suport continuat dels centres de salut mental infantil i juvenil (CSMIJ) a les USEE (Unitats de Suport a l’Educació Especial) dins les escoles ordinàries.
El treball en xarxa de diferents departaments com el d’Ensenyament, Salut i Treball, Afers Socials i Famílies és el més destacat d’aquesta visió, on és vol evitar la compartimentació de la informació referent a les persones amb necessitats educatives especials que necessiten un suport des de diferents àrees.


El Pla Integral del 2017-2019 consolida aquest model d’atenció d’aquestes persones dins de la comunitat i amb l’objectiu d’assolir una millora permanent proposa que l’atenció que reben aquestes persones, per tal de solucionar els problemes que pateixen, vingui de manera integrada dins els diferents departaments.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada