dilluns, 16 d’octubre de 2017

Musicoteràpia i Envelliment


Musicoterapia i EnvellimentEl proper 9 de noviembre tindrà lloc, al DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials al Passeig del Taulat, 266-270. Planta 1a. Barcelona, una confèrencia anomenada Musicoteràpia i qualitat de vida en el procés d’envelliment” sobre la Musicoterapia com a eina vàlida per a millorar la qualitat de vida de les persones grans.


Monica de Castro, musicoterapeuta especialitzada en demències i geriatria explicarà els efectes positius de la musicoteràpia durant el procés d’envelliment, parlant des de la seva experiència com a musicoterapeuta a l’Hospital Clínic, la Fundació ACE, l’Institut Català de Neurociències Aplicades o la fundació Alzheimer Catalunya, entre d’altres.

La musicoteràpia està definida per la Federació Mundial de Musicoterapia com l’utilització de la música o qualqun dels elements com el so, el ritme, la melodia o l’harmonia per facilitar i promoure la comunicació,  les relacions interpersonals, l’expressió i altres elements terapèutics mitjançant l’acció d’un musicoterapeuta qualificat, per satisfer les necessitats d’una persona o grup de persones.
                                                                                                              


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada