dijous, 7 de setembre de 2017

Sopars que importen, nit de sopars solidaris per ajudar a lluitar contra l’autisme.


Dinners that Matter (sopars que importen) dedica la propera edició de les seves nits solidàries a la Fundació Autisme Mas Casadevall i Associació Aprenem, dues entitats que ajuden a les persones que pateixen el Trastorn de l’Espectre Autista.Aquesta iniciativa que té lloc quatre vegades l’any (sempre en dijous) ha centrat la propera edició en el món de la discapacitat. Aquesta iniciativa, que es proposa reunir comensals i restaurants per donar suport a projectes socials de caràcter local, centra la seva actuació en quatre blocs d’ajuda: gent gran, malalties (càncer, diabetis...), pobresa i discapacitat. Els restaurants participants donen el 25 per cent de la seva facturació directament a una entitat social.

A més de l’ajuda econòmica, Dinners that matter (sopars que importen) vol donar visibilitat a les associacions i les seves problemàtiques, millorant així la vida dels usuaris de les mateixes.

IMPORTANT: si sortiu a sopar a algun d’aquests restaurants dijous 28 us podeu fer una foto i donar més visibilitat al projecte mitjançant les xarxes socials. Trobareu el projecte a Twitter (@DinnersTmatter) i Facebook (@dinnersthatmatter)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada