divendres, 21 de juliol de 2017

Nova eina per a consultar les llistes d’accés a recursos per a gent granAmb l’objectiu que les persones en situació de dependència o els seus familiars puguin saber quin lloc ocupen en la llista d’accés als centres on han sol·licitat plaça. Podreu consultar-ho en la  web del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.Amb aquesta eina es pot consultar la posició en les llistes d’accés a les residències i centres de dia on s’hagi sol·licitat una plaça amb finançament públic. 
 
Per a accedir a l’aplicatiu, implementat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, caldrà donar-se d’alta al Servei d’identificació a les administracions públiques catalanes idCAT Mòbil, amb l’identificador de la persona dependent i el número de mòbil associat. Un cop identificat, es rebrà un missatge SMS al mòbil amb la contrasenya que li permetrà accedir a l’eina. 
Quan es faci una consulta, es podrà conèixer quina posició ocupa en les llistes d’accés als centres per a gent gran on hagi sol·licitat plaça i quantes persones estan apuntades a les llistes d’aquests centres.
Per a saber-ne més

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada