dimecres, 22 de febrer de 2017

Consulta ciutadana de les persones que cuiden familiars malalts i/o dependents


Vius a la ciutat de Barcelona i estàs cuidant a un familiar malalt o en situació de dependència? Si és així pots participar en aquesta consulta ciutadanaLa xarxa pel suport a les famílies cuidadores conjuntament amb el Departament de Salut de l’ajuntament de Barcelona està realitzant una consulta ciutadana de les persones que cuiden familiars malalts i/o dependents a la ciutat de Barcelona.
La xarxa pel suport a les famílies cuidadores forma part de l’acord ciutadà per una Barcelona inclusiva i segons la seva pàgina web té per finalitat “facilitar a les famílies que cuiden persones afectades per malalties, informació i assessorament des de l’escolta atenta, difondre els seus drets, fer que les polítiques de salut i socials les tinguin presents, connectar-les amb els i les professionals, i, sensibilitzar la societat sobre la tasca que fan. En definitiva, estar al costat de les famílies que cuiden.
La consulta té per objectiu ser una eina que permeti donar més visibilitat la realitat que viuen diàriament les famílies cuidadores, per així aconseguir més sensibilització sobre la seva situació i reconeixement sobre la seva contribució social.
Pots omplir el qüestionari a aquí (no necessites més de 5 minuts).

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada