dimarts, 15 de novembre de 2016

Cuidem-nos, I tu, com estàs? Àgora ciutadana

La Xarxa pel Suport a les Famílies Cuidadores ha posat en marxa noves propostes per conèixer la realitat de les persones cuidadores de la ciutat de Barcelona. 


La Xarxa pel Suport a les Famílies Cuidadores presenta una nova iniciativa que permetrà escoltar i donar veu a les persones cuidadores i, al mateix temps, fer visible  la seva realitat juntament.

Entre les diverses propostes de la Xarxa pel Suport a les Famílies, s’ha programat un una petita trobada sota el lema “Avancem en el reconeixement de les persones que cuiden familiars malalts i depenents” per a tractar els continguts de la consulta “I tu, com estàs?”

Aquesta trobada tindrà lloc el proper dilluns 21 de novembre de 17:00 h a 18:30 h al Centre Cultural del Born de Barcelona.

A la pàgina web www.cuidem-nos.barcelona trobareu informació detallada i un dossier amb material i indicacions per la trobada.

A més també, des de la Xarxa pel Suport a les Famílies s’ha creat una enquesta que pretén recollir informació que ajudi a conèixer millor la realitat de les persones que cuiden a familiars malalts o dependents. 


Des de Persones Cuidadores us animem a participar-hi!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada