dimecres, 21 de setembre de 2016

El somriure del cuidador d’Alzheimer: 8 raons per cuidar-lo

Tot i les dificultats, posar atenció en cuidar el somriure aporta a les persones cuidadores beneficis tan físics i emocionals com socials.

Font: http://www.cvirtual.org/es

Avui, 21 de setembre es celebra el dia Mundial de l’Alzheimer i, per aquest  motiu, l’article d’aquesta setmana, va adreçat especialment als cuidadors i cuidadores on el seu dia a dia i el del familiar que cuiden està marcat per aquesta patologia i els seus efectes.

Aquest any la campanya promoguda per la CEAFA (Confederación Española de Asociaciones de Familiares de Personas con Alzheimer y otras Demencias),  es centra en la figura de la persona cuidadora amb el lema “El valor del cuidador”.

D’aquesta forma, es pretén reviindicar el paper central de la família i el/la cuidador/a principal a l’hora d’oferir cures, serveis i atenció al familiar en situació de dependència.

Des de “Persones cuidadores”, ens sumem en aquesta tasca de donar visibilitat a les persones cuidadores i, avui, especialment, a les persones que cuiden de familiars diagnosticats d’Alzheimer.

I, tot la sobrecàrrega tant física com emocional que sovint acompanya la tasca de cuidar, amb aquesta infografia del centro virtual sobre el envejecimiento, us volem convidar a cuidar també el somriure.
 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada