dijous, 28 de juliol de 2016

“La psicoteràpia grupal millora el nivell de benestar dels cuidadors de persones amb Alzheimer”
L’Obra Social ”la Caixa” i Fundació Pasqual Maragall, en col·laboració amb la Confederació Espanyola de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres Demències (CEAFA), han realitzat un estudi que analitza l’impacte en la qualitat de vida dels cuidadors la seva participació en grups psicoterapèutics.

La recerca demostra que una intervenció psicològica grupal pautada, acompanyada de sessions de seguiment, ajuda a millorar la qualitat de vida del cuidador d’una persona afectada amb la malaltia d’Alzheimer, la capacitat de resiliència i l’estat d’ànim dels cuidadors.

Des de Fundació Pasqual Maragall realitzen 24 grups terapèutics en que hi participen 231 persones cuidadores no professionals. Els resultats de l’estudi mostra que el 97 % dels cuidadors participants recomanarien l’assistència a algun conegut.

Des del Programa Persones Cuidadores també realitzem grups de suport i ajuda mútua adreçats a persones cuidadores de persones grans en situació de dependència. Aquests grups tenen per objectiu acompanyar-vos i donar-vos suport.

T’agradaria participar-hi? Posa’t en contacte amb nosaltres a cuidadors@peretarres.org.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada