dilluns, 23 de maig de 2016

Unitat Alzheimer-Down, ja és realitat.
Sabies que les persones amb síndrome de Down quan es fan grans poden estar afectades per la malaltia d’Alzheimer? La Unitat Alzheimer-Down dóna resposta a aquesta problemàtica sanitària.

Amb l’objectiu d’integrar l’atenció neurològica de les persones afectades per Síndrome de Down adultes l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i la Fundació Catalana Síndrome de Down van inaugurar la Unitat Down – Alzheimer.

En la inauguració s’explicà que de les 309 persones visitades (amb edats compreses entre els 18 i 69 anys), el 25% van ser diagnosticades de malaltia d’Alzheimer.

a malaltia d’Alzheimer es dóna més amb persones afectades pel Síndrome de Down degut a que la trisomía en el cromosoma 21, essent aquest el principal problema de salut en l’edat adulta.

Per a respondre a aquesta realitat Fundació Catalana Síndrome de Down i l’Hospital de Sant Pau signaren un conveni per a crear la Unitat Alzheimer – Down (integrant Unitat de Síndrome de Down i Malaltia d’Alzheimer de la Fundació amb el Servei de Neurologia de l’Hospital de Sant Pau).

Si vols més informació pots trobar.la a aquest enllaç.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada