dimecres, 20 de maig de 2015

App "Dependencia": una aplicació d'ajuda als cuidadors

Neix una aplicació per a telèfons mòbils i tabletes per ajudar als cuidadors de persones en situació de dependència.


L’Instituto de Mayores y Servicios Sociales (IMSERSO) ha desenvolupat una app, “app “Dependencia”", que és una aplicació gratuïta per telèfons mòbils i tabletes creada per ajudar als cuidadors i cuidadores de persones en situació de dependència.

En aquesta aplicació es facilita informació sobre els serveis i prestacions i els processos de tramitació. A més es poden trobar consells per dur a terme la tasca de cuidar a través de testimonis i més de 60 vídeos de consells i suport a les persones cuidadores i familiars de persones en situació de dependència.

L’aplicació està dividida en quatre apartats, una destinada a consells per tenir cura de la persona en situació de dependència (higiene, alimentació, etc.), consells relacionats amb l’autocura del cuidador (estiraments, relaxació, etc.) i recomanacions entorn la millora de l’accessibilitat a les llars (accés a la llar, dormitori, mobiliari, botiquí, etc.). I altres tres, on s’ofereixen enllaços amb diverses organitzacions, testimonis de persones en situació de dependència a més d’informació sobre serveis i prestacions i tramitacions de sol·licituds.

Podeu accedir a l’aplicació en aquest enllaç:


http://www.dependencia.imserso.es/dependencia_01/documentacion/app/index.htm

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada