dimecres, 18 de març de 2015

Envelliment i persones amb la síndrome de Down

Una guia sobre salut i envelliment de persones adultes amb la síndrome de Down adreçada als seus familiars i cuidadors.

 
Amb motiu de la celebració, el proper 21 de març, del Dia Mundial de la Síndrome de Down dediquem aquest article a una publicació elaborada pel National Down Syndrome Society (NDSS) sobre l’envelliment en persones amb la síndrome de Down.

Aquesta publicació, titulada “Envejecimiento y el Síndrome de Down: Un Guía de Salud y Bienestar”, mostra una visió general de l’envelliment i la síndrome de Down i aborda quatre aspectes fonamentals com són les malalties o afectacions més freqüents, el benestar emocional i psiquiàtric, la malaltia d’Alzheimer i la planificació de la vellesa.

Els cuidadors de persones adultes amb la síndrome de Down trobaran, en aquesta guia, informacions, orientacions i recolzament per fer front a les situacions més habituals i nous reptes que planteja la maduresa en les persones amb aquesta síndrome.

Un recurs que de ben segur serà de gran ajuda per tal que les persones amb la Síndrome de Down amb el suport dels seus familiars i cuidadors gaudeixin d’un vellesa saludable!


Podeu accedir a la guia en el següent enllaç:
• “Envejecimiento y Síndrome de Down. Una guía de Salud y Bienestar”

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada