divendres, 9 de gener de 2015

Ja es poden sol·licitar els nous ajuts fiscals per discapacitat

L’abonament anticipat de les deduccions per tenir a càrrec un familiar amb discapacitat correspon a uns 100 euros mensuals.
Des d’aquest mes de gener, els contribuents amb un familiar amb discapacitat al seu càrrec, igual que les famílies nombroses, poden sol·licitar l’abonament anticipat amb caràcter mensual de les deduccions establertes en la modificació de la Llei de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) per aquest any 2015.

Concretament, aquesta sol·licitud es pot presentar per Internet o trucant al 901 200 345 des del 7 de gener.  La sol·licitud es podrà presentar també presencialment a qualsevol oficina de l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT) a partir del 3 de febrer.

Els requeriments fixats per l’AEAT són realitzar una activitat per la qual es cotitzi a la Seguretat Social o mutualitat alternativa i tenir dret a l'aplicació del mínim per descendent o ascendent amb discapacitat.

Segons informa lAEAT, a aquelles persones que no sol·licitin aquest abonament anticipat, es faran efectives les deduccions en la declaració de l’IRPF de l’exercici 2015 que es presenta al 2016.

Podeu consultar la informació en el següent enllaç:

Abono anticipado deducciones por familias numerosas y personas con discapacidad

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada